Varför funkar det att äta laktos när jag är utomlands?
Hej!
Någon mer med den erfarenheten? Jag testade sist jag var utomlands (Tyskland o Frankrike) och hade inga som helst problem med mjölkprodukter, åt t.o.m glass! Nån teori om vad det beror på?
Skriven av Ann
Skrevs januari 2012
Detta är min helt ovetenskapliga teori.
Någon mer med den erfarenheten? Jag testade sist jag var utomlands (Tyskland o Frankrike) och hade inga som helst problem med mjölkprodukter, åt t.o.m glass! Nån teori om vad det beror på?
Skriven av Ann
Skrevs januari 2012
Detta är min helt ovetenskapliga teori.
Sett till hela världen är det ganska ovanligt att vara tolerant mot laktos, dvs. egentligen är det mer normalt att vara laktosintolerant, och att kanske det speglar sig i laktoshalten i maten världen över. Vad jag hört är Sverige extremt vad det gäller tålighet mot laktos.
Skriven av Kalle
Skrevs januari 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)
Annons
Annons
Annons