Beskrivning
Bakning har för mig alltid varit ett stort intresse. Att få vara kreativ och ta fram underbara smakkombinationer samtidigt som man skapa konst på matbordet är ju bara helt fantastiskt.
Mitt intresse för just allergianpassade bakverk grundar sig i att jag har en son som inte tål ägg, en mamma som inte tål gluten eller soja och från mig själv som inte kan äta laktos.
Jag ser det som en rolig utmaning, att skapa recept som alla runt bordet kan äta.
Med mina recept hoppas jag på att sprida bakglädje och inspiration till den som kanske tycker att det är lite svårt att baka allergianpassat.
Det finns En Kaka För Alla. Och allergianpassat kan vara oemotståndligt gott!
Mitt intresse för just allergianpassade bakverk grundar sig i att jag har en son som inte tål ägg, en mamma som inte tål gluten eller soja och från mig själv som inte kan äta laktos.
Jag ser det som en rolig utmaning, att skapa recept som alla runt bordet kan äta.
Med mina recept hoppas jag på att sprida bakglädje och inspiration till den som kanske tycker att det är lite svårt att baka allergianpassat.
Det finns En Kaka För Alla. Och allergianpassat kan vara oemotståndligt gott!