Allergimat.com firar 25 år med en storslagen uppgradering!
Vi är så peppade att äntligen få presentera en helt ny version av sajten med uppdaterad teknik, modern design och en ny logga.
Läs mer »
Vi är så peppade att äntligen få presentera en helt ny version av sajten med uppdaterad teknik, modern design och en ny logga.
Läs mer »
Så skapar du ett tryggt och inkluderande julbord
Läs mer »
En vanlig fråga bland de med glutenkänslighet, är om dessa drycker innehåller gluten. Denna artikel går igenom vad julmust och påskmust innehåller, vad öl innehåller och hur gluten hanteras i deras produktion.
Läs mer »
I kafé- och restaurangbranschen är matallergier en återkommande fråga som personalen tar på stort allvar.
Läs mer »
EU har identifierat 14 allergener
Läs mer »
Svåra ord förklaras
Läs mer »
BMI (Body Mass Index)
Läs mer »
Överkänslighet mot selleri
Läs mer »
Även känd som hösnuva
Läs mer »
Prova vår måttomvandlande kalkylator
Läs mer »
Aloe vera har länge varit uppskattad för sina många hälsofördelar, både för invändigt och utvändigt bruk.
Läs mer »
Erik Videgård är en erfaren och välrenommerad krögare och kock med lång erfarenhet inom restaurangbranschen både internationellt och i Sverige.
Läs mer »
Smillas intresse för bakning och glutenintolerans resulterat i flera bakböcker med recept på glutenfria bakverk.
Läs mer »
Kristian Luuk är född 1966, har dottern Smilla som är glutenintolerant. Kristian syns och har synts i ett större antal program på tv. Bland annat på spåret.
Läs mer »