äggfria maränger !

..ste bara säga hur LYCKLIG min pojke är över att få smaka på maränger !
Har väntat i 8 år !
Mvh
Karin

Skriven av karin
Skrevs december 2001


vad var det för recept?

Skriven av Kimmi
Skrevs juni 2003


I vanliga livsmedelsbutiker finns ofta marängbottnar och maränger bakade på skummjölksprotein i stället för hönsäggvita (det är väl billigare). Om jag minns rätt är det bland annat under varumärket "va'gott" dessa säljs. Detta är ju väldigt trevligt för äggallergiska barn, som kan få såväl födelsedagstårtor och marängsviss, som "vanliga" barn.

Skriven av Malin
Skrevs juni 2003


synd om oss som varken tål mjölk eller ägg bara :P

Skriven av Babilla
Skrevs januari 2005


koka socker med vatten som sedan vispas med 2 gelantinblad tills det blir ett vitt skum. Gräddas som vanliga maränger

Skriven av rosemarie
Skrevs juli 2010


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier