Äggvita
Har fått berättat för mig att om man är laktosintolerant, så kan man även vara känslig för ägg - speciellt (rå?)äggvita. Att deras uppbyggnad är såpass lika att kroppen reagerar som om det är laktos.
Finns det någon som vet om detta stämmer?
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011
laktos är mjölksocker, en kolhydrat. Äggvita är ett protein.
Dessa har ingen likhet med varandra
Skriven av Louise
Skrevs juli 2011
Finns det någon som vet om detta stämmer?
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011
laktos är mjölksocker, en kolhydrat. Äggvita är ett protein.
Dessa har ingen likhet med varandra
Skriven av Louise
Skrevs juli 2011
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)