Äggvita
Jag har IBS. Flera år har jag inte kunnar äta ägg. Av en händelse så åt jag maränger, som innehåller äggvita. Jag provade häromdagen att göra pannkakor på bara äggvita och det gick utmärkt. Kan nån förklara varför jag kan äta vitan men inte gulan.
Skriven av Monika
Skrevs november 2014
Det är olika proteiner i gulan och i vitan. en del är allergiska mot det ena proteinet, andra tål ingendera.
Skriven av Gäst
Skrevs november 2014
Skriven av Monika
Skrevs november 2014
Det är olika proteiner i gulan och i vitan. en del är allergiska mot det ena proteinet, andra tål ingendera.
Skriven av Gäst
Skrevs november 2014
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)