"Vanligt" havre

Vad är er erfarenhet av havre? Äter ni bara rent havre, eller den vanliga också?

Skriven av Linnéa
Skrevs mars 2009


Jag äter bara ren havre. Däremot använder jag ibland Oatly's havreprodukter eftersom en familjemedlem är överkänslig mot mjölk, vet inte hur pass ok den är... har inte känt något av den i alla fall!

Skriven av Maria
Skrevs mars 2009


Här hemma använder vi bara den rena havren. Varför chansa när det finns alternativ? Även om man inte "känner" något då man får i sig gluten så innebär det fortfarande att tarmarna tar stryk direkt. Och med de följdsjukdommar som man kan drabbas av så är det inte värt det tycker jag.
Marina, mamma till dotter som har celiaki

Skriven av Marina
Skrevs mars 2009


Hemma är det väldigt få problem med att vara glutenintolerant. Jag funderar mer på när man är ute och äter, eller handlar färdiga grejer i butik. Som med Oatly, det kanske funkar?

Skriven av Linnéa
Skrevs mars 2009


Enligt Oatley själva kan de inte skriva glutenfritt eftersom det kan finns spår av, men alla prover som tagits på deras produkter har visat på inget gluten (efter ett mail till dem).

Skriven av Maria
Skrevs mars 2009


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier