Allergisk mot te?
Jag dricker en del te, mestadels grönt te och jag har hört att om man värmer te för mycket så förstör man antioxidanterna i det men samtidigt så får man inte ut så mycket av det nyttiga i te om man inte använder varmt vatten. Så min tanke är att man kanske kan koka teet med ljummet vatten och dricka det och sen äta teet som finns i tepåsen efteråt för att få i sig alla nyttigheter.
Men då är frågan, är detta en dum idé? Kan där finnas något i teet som man kan vara allergisk mot som man annars inte får i sig eller som man inte borde äta?
Någon som tänkt samma sak och provat? Det finns ju te som man äter så som matcha.
Skriven av Johan
Skrevs april 2022
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)