Allt å inget
Hallå.. Helt ny här. Är laktosintollerant sen förut men nu har det även konstaterat att jag är glutenintollerant också, Så hjälp mig i djungeln.. Baka fikabröd och hemgjord godis. Vilken sorts "mjöl" ska man ha? Glass? Godis? Gilltillbehör? You name it. Behöver tips och trix på allt..
Skriven av Pernilla
Skrevs april 2018
Det finns massor med grupper på fb där du får bra tips. Vi med celiaki, celiaki baka och tips är två bra grupper. Läs där så finns det både recept och produkttips. Det kommer att gå bra.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2018
Skriven av Pernilla
Skrevs april 2018
Det finns massor med grupper på fb där du får bra tips. Vi med celiaki, celiaki baka och tips är två bra grupper. Läs där så finns det både recept och produkttips. Det kommer att gå bra.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2018
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)