Alpro Soya Yoghurt
Är de nån som testat att koka den?
Skriven av Fredrik
Skrevs februari 2009
Har någon gång haft i den i biffstroganoff (så som cr.fraiche eller annan vanlig mjölkprodukt) men det har inte funkat något vidare. Blir smågrynigt... Med lite redning kanske den håller ihop, men jag har valt att använda "grädd"alternativ istället när det är något som ska kokas...
Skriven av Therese
Skrevs februari 2009
Använder tofulines sour supreme när något ska kokas. Jättegott, smakar precis som vanlig creme fraiche.
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Hej. har aldrig provat att koka den men däremot ofta använt den i kalla såser. Det blir urgott att göra tsatsiki på den!
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2009
Skriven av Fredrik
Skrevs februari 2009
Har någon gång haft i den i biffstroganoff (så som cr.fraiche eller annan vanlig mjölkprodukt) men det har inte funkat något vidare. Blir smågrynigt... Med lite redning kanske den håller ihop, men jag har valt att använda "grädd"alternativ istället när det är något som ska kokas...
Skriven av Therese
Skrevs februari 2009
Använder tofulines sour supreme när något ska kokas. Jättegott, smakar precis som vanlig creme fraiche.
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2009
Hej. har aldrig provat att koka den men däremot ofta använt den i kalla såser. Det blir urgott att göra tsatsiki på den!
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)