Aquatini (Cider)
Ville veta om jag kunde dricka Aquatini (alkohol cider) och skickade därför iväg ett mail till Spendrups som tillverkar dessa. Tänkte att det kanske var fler som har undrat över detta och jag fick följande svar från Spendrups:
Tack för ditt mail. Maltbasen som används till Aquatini är glutenfri (<200 ppm). Den är dock inte naturligt fri från gluten (<20 ppm), så du bör ändå vara försiktig om du är glutenintolerant. Om du känner dig osäker råder vi dig att höra med läkare för att få en mer professionell bedömning.
Hoppas du har fått svar på din fråga. I annat fall är du välkommen att återkomma till oss på Spendrups Konsumentkontakt.
Med vänliga hälsningar
Jonas Svensson
Spendrups Konsumentkontakt
Box 3006, 143 03 Vårby
Tel: 020-78 98 51
Skriven av Annelie
Skrevs oktober 2007
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)