Baka
När jag ska baka och använder "mjölkfria" produkter, använder jag det rakt av eller vad blir bäst?
Skriven av camilla
Skrevs maj 2014
Använd det rakt av om de inte är gjorda på t ex havre som sväller lite. Då kan man behöva dra ner mjölmängden lite.
Skriven av Louise
Skrevs maj 2014
Skriven av camilla
Skrevs maj 2014
Använd det rakt av om de inte är gjorda på t ex havre som sväller lite. Då kan man behöva dra ner mjölmängden lite.
Skriven av Louise
Skrevs maj 2014
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)