Bakmaskin
Har införskaffat en bakmaskin. Men när jag bakar med den så blir brödet alltid svampigt. Jag har bakat både ljust och fiberrikt bröd men det är samma resultat - svampigt. Nån som vet om man kan komma undan detta på nåt sätt. Annars är ju brödet gott. Det är bara konsistensen (och den är ju också viktig) som är sjukt skum.
Skriven av Jenny
Skrevs maj 2007
hej!
jag fick samma resultat, men det blir betydligt bättre om du låter brödet gräddas lite längre. På min maskin kan man välja ett program som är enbart gräddning. 10-30 min extra kan göra susen!
Lycka till!
/Karin
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2008
Skriven av Jenny
Skrevs maj 2007
hej!
jag fick samma resultat, men det blir betydligt bättre om du låter brödet gräddas lite längre. På min maskin kan man välja ett program som är enbart gräddning. 10-30 min extra kan göra susen!
Lycka till!
/Karin
Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)