Bakmaskin
Det bästa jag någonsin har gjort var att köpa mig en bakmaskin. Det finns inget lättare att bara hälla ner alla ingredienser i maskinen, välja progam och trycka på start. Du undviker allt kladd och bök och Du får ett trevligt och gott bröd på ca 3 timmar. Jag har köpt min maskin på Elgiganten och märket är Kenwood, Rapid Bake. Kostade ca 1 300 kronor.
Skriven av Josefin
Skrevs augusti 2004
Jag har en glutenintolerant dotter och funderar på att skaffa en bakmaskin. Tycker du att det blir bättre i bakmaskin än i ugn? Iså fall hur blir det bättre och skulle du rekommendera mig att skaffa en bakmaskin?.
Skriven av Mia
Skrevs augusti 2004
Hej! Jag använder också bakmaskin och jag tycker att det är helt perfekt. Min man som är det som äter brödet tycker att det blir mycket bättre än det man gör själv i ugn så numera gör jag allt bröd i bakmaskinen. Brödet blir inte lika kompakt som det man gör i ugn så jag rekommendera bakmaskinen, jag vill inte vara utan den nu. Hälsningar Helena.
Skriven av Örjan
Skrevs augusti 2004
Hej!
Kan varmt rekommendera bakmaskinen Panasonic SD-253. Den har eget glutenfritt program.
Mvh Jennie Lundin
Skriven av Elias
Skrevs oktober 2004
Blir brödet bra även om man bakar vetemjöl, ägg och mjölkfritt?
Har skaffat en bakmaskin enbart pga alla tips i detta forum! Tyvärr sjunker bröden ihop. Är det någon som har någon aning om varför?
Skriven av Marie
Skrevs augusti 2007
Skriven av Josefin
Skrevs augusti 2004
Jag har en glutenintolerant dotter och funderar på att skaffa en bakmaskin. Tycker du att det blir bättre i bakmaskin än i ugn? Iså fall hur blir det bättre och skulle du rekommendera mig att skaffa en bakmaskin?.
Skriven av Mia
Skrevs augusti 2004
Hej! Jag använder också bakmaskin och jag tycker att det är helt perfekt. Min man som är det som äter brödet tycker att det blir mycket bättre än det man gör själv i ugn så numera gör jag allt bröd i bakmaskinen. Brödet blir inte lika kompakt som det man gör i ugn så jag rekommendera bakmaskinen, jag vill inte vara utan den nu. Hälsningar Helena.
Skriven av Örjan
Skrevs augusti 2004
Hej!
Kan varmt rekommendera bakmaskinen Panasonic SD-253. Den har eget glutenfritt program.
Mvh Jennie Lundin
Skriven av Elias
Skrevs oktober 2004
Blir brödet bra även om man bakar vetemjöl, ägg och mjölkfritt?
Bra recept efterlyses då jag funderar på att skaffa en!
Skriven av Clara
Skrevs december 2004
Har skaffat en bakmaskin enbart pga alla tips i detta forum! Tyvärr sjunker bröden ihop. Är det någon som har någon aning om varför?
Skriven av Marie
Skrevs augusti 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)