Bakmaskin
Jag har läst i alla glutenfria recept att man ska starta bakmaskinen på en gång. Jag har funderat på att köpa en men trodde att själva grejen med den var att programera den så att man vaknade med nybakat bröd. Ni som har en bakmaskin har ni provat att förprogramera? vilket resultat fick ni? Tycker ni att det är guld värt att ha en även om ni inte programera så att den bakar på natten. Har svårt att bestämma mig om jag ska köpa en.
Skriven av Marina
Skrevs november 2006
Skriven av Marina
Skrevs november 2006
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)