Brasilien
Vi är en familj med 2 vuxna o 2 barn varav det ena är glutenintolerant.Vi skall åka till Brasilien i 2 veckor nu i mars,dels en rundresa 1 vecka dels en vecka i Natal med sol och bad.Är det någon som har varit där och kan tipsa om matkulturen?
Är det OK att äta majsbröd eller finns det gluten tillsatser i det??
Alla tips mottages tacksamt!
Skriven av Ingela
Skrevs januari 2001
Är det OK att äta majsbröd eller finns det gluten tillsatser i det??
Alla tips mottages tacksamt!
Skriven av Ingela
Skrevs januari 2001
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)