CURRYRECEPT
curryrecept som de som är känsliga för bockhornsklöver kan äta.
1 msk gurkmeja
1 msk koriander
1 msk vitpeppar
2 tsk kardemumma
1 tsk kryddnejlika
1 tsk muskotnöt
1 tsk kanel
1 tsk ingefära
1 tsk kryddpeppar
Detta är ett recept som man själv kan grunda och tillsätta eller ta från kryddor efter smak och tycke.
Skriven av Pia
Skrevs mars 2007
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)