Chokladbollar
Söker med ljus och lykta efter ett recept på chokladbollar som måste vara mjölkfritt och FIBERFRITT... Vad kan användas istället för havregryn??? Snälla HJÄLP!!!
Skriven av Annelie
Skrevs september 2007
Kanske Oldas Ströbröd/Majsmjöl? Man kan även använda Änglamarks ekologiska Corn Flakes. Recept står på förpackningarna. Tillsätt gärna kokosflingor. Och så använder du mjölkfritt margarin...
Du kan ju använda typ vårgårdaris. Sånt där puffat ris. Det använde jag innan jag fick började äta havregryn igen. Bytte bara ut havren mot det.
Skriven av Annelie
Skrevs september 2007
Kanske Oldas Ströbröd/Majsmjöl? Man kan även använda Änglamarks ekologiska Corn Flakes. Recept står på förpackningarna. Tillsätt gärna kokosflingor. Och så använder du mjölkfritt margarin...
Kanske något av detta kan passa?
Lycka till från Lisa
Skriven av Lisa
Skrevs september 2007
Du kan ju använda typ vårgårdaris. Sånt där puffat ris. Det använde jag innan jag fick började äta havregryn igen. Bytte bara ut havren mot det.
// Nina
Skriven av Nina
Skrevs september 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)