Chokladbollar

Söker med ljus och lykta efter ett recept på chokladbollar som måste vara mjölkfritt och FIBERFRITT... Vad kan användas istället för havregryn??? Snälla HJÄLP!!!

Skriven av Annelie
Skrevs september 2007


Kanske Oldas Ströbröd/Majsmjöl? Man kan även använda Änglamarks ekologiska Corn Flakes. Recept står på förpackningarna. Tillsätt gärna kokosflingor. Och så använder du mjölkfritt margarin...

Kanske något av detta kan passa?

Lycka till från Lisa

Skriven av Lisa
Skrevs september 2007


Du kan ju använda typ vårgårdaris. Sånt där puffat ris. Det använde jag innan jag fick började äta havregryn igen. Bytte bara ut havren mot det.

// Nina

Skriven av Nina
Skrevs september 2007


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier