Chronssjukdom+Gluten

Hejsan!!

Har tyvärr fått både chronssjukdom och glutenallergi "suck" finns det nån som har lite tips vad man ska äta och vad man ska akta sej för.Har hört att man ska vara lite försiktig med för mycket fett osv.stämmer detta eller är det bara skitsnack?? Och är det nån som vet om det är vanligt med att man får båda sjukdomarna?? eller är det bara jag som har haft otur. Ha de bra, Patrick

Skriven av Patrick
Skrevs september 2004


Hejsan
Jag vet inte om det är vanligt men jag har samma problem. Nu ser jag ingen direkt koppling mellan dessa förutom att glutenfri mat faktiskt är "mildare" mot magen. För mig har det inte varit några problem med fett i maten, men jag tror man får proa sig fram för att känna av vad som funkar bäst. När jag har problem så äter jag mer lättsmält mat, det funkar bäst för mig. Helst ingen lök, svamp, apelsin, bönor eller annan seg eller trådig mat.
Jag tycker det hela funkar bra, men det gäller ju att vara lite medveten.
Lycka till!

Skriven av Joakim
Skrevs september 2004


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier