Creme fraiche
Hej!
Jag är känslig mot laktos o ska undvika det i största möjliga mån. Hur är det med creme fraiche?
ett bra sätt tycker jag till såsero liknande.. fungerar det??
Skriven av Sofia
Skrevs november 2003
Hej!
Det finns en låglaktos-cremefraich som går alldeles utmärkt till matlagning, tex såser. Märket på förpackningen är Valio, som även har gräddfil och matlagningsyoughurt i låglaktos. Lycka till!
Skriven av Camilla
Skrevs november 2003
Rapsy Frutty utan socker går också bra att använda som creme fraiche i matlagning
Skriven av Louise
Skrevs november 2003
Jag ska också tillägga att Rapsy Frutty är helt laktosfri
Skriven av Louise
Skrevs november 2003
Jag är känslig mot laktos o ska undvika det i största möjliga mån. Hur är det med creme fraiche?
ett bra sätt tycker jag till såsero liknande.. fungerar det??
Skriven av Sofia
Skrevs november 2003
Hej!
Det finns en låglaktos-cremefraich som går alldeles utmärkt till matlagning, tex såser. Märket på förpackningen är Valio, som även har gräddfil och matlagningsyoughurt i låglaktos. Lycka till!
Skriven av Camilla
Skrevs november 2003
Rapsy Frutty utan socker går också bra att använda som creme fraiche i matlagning
Skriven av Louise
Skrevs november 2003
Jag ska också tillägga att Rapsy Frutty är helt laktosfri
Skriven av Louise
Skrevs november 2003
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)