Det beror helt
på hurpass känslig din dotter är. Jag som är mjölkproteinallergiker kunde när jag var yngre (12-15) äta pizza som var gjord på det viset men nu som äldre (25) funkar det inte alls. Det råd jag kan ge är att antingen ta risken att prova eller göra hennes pizza först i ugnen så det inte finns några "ostspår i varmluften".
Skriven av Helle
Skrevs juli 2007
Skriven av Helle
Skrevs juli 2007
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)