Dippa!
Hej! Jag undrar hur ni som inte tål mjölkprodukter gör er dippa till chipsen? Jag har nämligen tröttnat på min egen, det är gansla mycket fett i den..hm
Jag gör på majonäs, vatten och estrellas tortillamix. Någon som har ett roligare, nyttigare tips? / Therése
Skriven av Therese
Skrevs december 2002
Hej Therese!
Det finns en hel del bra recept med Rapsy Frutty om du letar bland recepten på allergimat. De kan stå under dressing eller "gräddfils"sås och inte dipsås. Med Fruttyn som bas är det bara att leka med smakerna efter egen fantasi. Sojayoghurt kan vara en bra bas, likaså havreyoghurt beroende på vad man tål.
Skriven av Louise
Skrevs december 2002
Det finns några av OLW dippar som är mjölkfria, vi blandar med iMat och det blir jättegott.
Skriven av Cathrine
Skrevs december 2002
Jag gör på majonäs, vatten och estrellas tortillamix. Någon som har ett roligare, nyttigare tips? / Therése
Skriven av Therese
Skrevs december 2002
Hej Therese!
Det finns en hel del bra recept med Rapsy Frutty om du letar bland recepten på allergimat. De kan stå under dressing eller "gräddfils"sås och inte dipsås. Med Fruttyn som bas är det bara att leka med smakerna efter egen fantasi. Sojayoghurt kan vara en bra bas, likaså havreyoghurt beroende på vad man tål.
Skriven av Louise
Skrevs december 2002
Det finns några av OLW dippar som är mjölkfria, vi blandar med iMat och det blir jättegott.
Skriven av Cathrine
Skrevs december 2002
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)