Druvsocker
Mina barn reagerar om de äter druvsocker framställt av vete eller glukos. Det nya verkar vara att de är framställda av vete. Livsmedels producenterna förstår inte skillnaden på glutenfritt-vetefritt när jag ringer och frågar. De vill bara försäkra sig om att produkten är glutenfri.
Skriven av Maria
Skrevs augusti 2008
Skriven av Maria
Skrevs augusti 2008
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)