Dyrt pga dålig konkurrens?
Låglactosfil tex kostar 14.50 i Willys och 14.95 hos ICA och varken Vlio eller någon annan konkurrent har de tagit in. Vanlig fil kostar under 9kr om jag minns. Jag brukar bara köpa Jordgubbsfil på den tiden jag inte visste jag var lacto.
Oatly jordgubbshavre kostar också 15kr. Det är för dyrt, så god är den inte.
Har ni provat Yosa den finns inte här. Är den god?
Vad mer finns det.
Kan man ta en mild hårdost och mix den i en matberedare så det blir som en fil?
Blanda med jordgubbssylt? Någon som provat sig fram? Hushållsost är rätt god.
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2006
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)