Egypten/marocco

Vi har planer på att åka till Egypten eller Marocco i vinter. Är det någonsom vet hur det är med glutenfri mat där? Vilken sorts mat äter man där?

Skriven av Helen
Skrevs augusti 2005


hej, vi var i Egyten, Hurghada (grand resort) i påskas med två barn med celiaki.Vi hade med oss översättningskort och all personal var mkt hjälpsamma. Till frukosten värmde de brödet som vi hade med oss, baguetter. Vi fick också ta med oss knäckebröd till frukosten. Det fanns alltid något som barnen kunde äta på middagsbuffen och allt var frächt. Vi hade med oss alkogel från apoteket och barnen tog det på händerna före varje måltid och lite då o då. Vi klarade oss från att bli dåliga i magen, trots lite extra känsliga magar. Vi är bara possitiva ! Trevlig resa ! / Karin

Skriven av Gäst
Skrevs augusti 2005


Jag har varit i både Egypten och Marocco. I Egypten var det inga problem, åkte på kryssning på Nilen och personalen var mycket hjälpsam, ta dock med bröd för det finns inte.
Marocco var tyvärr sämre, det var inte många som förstod även med översättningskort.

Skriven av Jennie
Skrevs augusti 2005


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier