Emulgeringsmedel

Hej!
Jag är ny här.
Jag undrar om flera är jag är känslig mot emulgeringsmedel e322, e471, e475 (kanske flera e-ämnen än de jag vet) och mono- & diglycerider av fettsyror?
Jag har en äkta allergi som jag vet om (gräs), desto fler korsallergier. Kanske något annat som jag själv inte vet om oxå.
Pga en hel delmina många korsallergier så tror en läkare som jag pratade med förra sommaren att jag även har reagerar på björk trots att det inte syns på tester.
Reagerar nästintill alltid med andnöd. Listan kommer här
Soja inklusive sojalecitin
Plommon
Nektarin
Dadlar
Kiwi
Ananas (senaste)
Meloner
Paprika, färsk
Chili, färsk
Jordnötter
Mandel
Nötter
Kokos
Rönnbär
Körsbär
Äpplen, färska
Päron, färska

Jag tror jag har fått med alla. Undviker oxå gluten Pga uppsvälld av det.
Finns det någon som har liknande?
Tack på förhand.
/Susanne



Skriven av Susanne
Skrevs juli 2023


Inga svar har skrivits ännu.

Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier