Finax glutenfria bröd
Finns det någon som kan tala om för mig vad man skall göra med Finax lantbröd för att få det ätligt? Jag har följt instruktionerna med misslyckats!
Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009
Jag brukar generellt med glutenfria bröd micra dem på full effekt i 15-45 sekunder så att de blir genomvarma, men inte mer (om du värmer för mycket blir de sega). De flesta bröd burkar både bli mjuka och lite saftigare. De måste dock ätas omgående.
Skriven av Marcus
Skrevs juli 2009
Tack för svaret men jag tror faktiskt inte det hjuälper på de här stenhårda bröden, men jag skall självklart göra ett sista försök!
Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009
Hej
Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009
Jag brukar generellt med glutenfria bröd micra dem på full effekt i 15-45 sekunder så att de blir genomvarma, men inte mer (om du värmer för mycket blir de sega). De flesta bröd burkar både bli mjuka och lite saftigare. De måste dock ätas omgående.
Skriven av Marcus
Skrevs juli 2009
Tack för svaret men jag tror faktiskt inte det hjuälper på de här stenhårda bröden, men jag skall självklart göra ett sista försök!
Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009
Hej
Nu har jag inte testat just lantbröden, men de där grövre bröden de har. Jag brukar köra dem i ugnen på runt 150 grader, fukta dem lite så brukar de bli helt ok. Jag brukar höfta ganska mycket, men kanske 10min. Hoppas det löser sig!
Skriven av Johanna
Skrevs juli 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)