Finax glutenfria bröd

Finns det någon som kan tala om för mig vad man skall göra med Finax lantbröd för att få det ätligt? Jag har följt instruktionerna med misslyckats!

Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009


Jag brukar generellt med glutenfria bröd micra dem på full effekt i 15-45 sekunder så att de blir genomvarma, men inte mer (om du värmer för mycket blir de sega). De flesta bröd burkar både bli mjuka och lite saftigare. De måste dock ätas omgående.

Skriven av Marcus
Skrevs juli 2009


Tack för svaret men jag tror faktiskt inte det hjuälper på de här stenhårda bröden, men jag skall självklart göra ett sista försök!


Skriven av Agneta
Skrevs juli 2009


Hej

Nu har jag inte testat just lantbröden, men de där grövre bröden de har. Jag brukar köra dem i ugnen på runt 150 grader, fukta dem lite så brukar de bli helt ok. Jag brukar höfta ganska mycket, men kanske 10min. Hoppas det löser sig!

Skriven av Johanna
Skrevs juli 2009


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier