Fråga om Rapsy
Hej!
Nej, den ska bli som vanlig fil i konsistensen. Det är svårt att säga vad felet kan ha varit. Kan du beskriva tillredningen exakt? Ordningsföljd ingredienser och tillvägagångssätt.
Skriven av Louise
Skrevs februari 2005
Jag har köpt Rapsypulver (den kallrörda, utan socker) för att använda i kalla såser.
Provade att göra egen kebabsås med Rapsy som såsbas.. Det blev jättegott, men konsistensen blev väldigt konstig, nästan som skum..
Är det meningen att konsistensen ska vara som skum eller har jag gjort fel? Använde bara gaffel då jag rörde ihop såsen.
Skriven av Anna
Skrevs januari 2005
Nej, den ska bli som vanlig fil i konsistensen. Det är svårt att säga vad felet kan ha varit. Kan du beskriva tillredningen exakt? Ordningsföljd ingredienser och tillvägagångssätt.
Skriven av Louise
Skrevs februari 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)