Frallor
Jag undrar hur man ska bära sig åt, jag har sonson som inte tål vete och jag bakar bröd åt honom, men får inte brödet , vilken recept jag än använder, degen jäser bra men det blir ingen höjd bara platta bakverk, Vad gör jag för fel MVH Kirsti ,
Skriven av kirsti
Skrevs februari 2022
Sätt till 1-2 teskedar (förutom jästen) bakpulver, hjälper till att lyfta
Skriven av Louise
Skrevs februari 2022
Jag har märkt att man man inte gräddar bröden riktigt ordentligt klara vill de gärna bli platta efter ett tag när man tagit ut dem. Mina tips är att välja brödrecept med fiberhusk i och att vara gynnsam med gräddningstiden.
Skriven av Anna
Skrevs mars 2022
Skriven av kirsti
Skrevs februari 2022
Sätt till 1-2 teskedar (förutom jästen) bakpulver, hjälper till att lyfta
Skriven av Louise
Skrevs februari 2022
Jag har märkt att man man inte gräddar bröden riktigt ordentligt klara vill de gärna bli platta efter ett tag när man tagit ut dem. Mina tips är att välja brödrecept med fiberhusk i och att vara gynnsam med gräddningstiden.
Skriven av Anna
Skrevs mars 2022
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)