Fullkornsris?
Hej kära glutenmänniskor!
Traditionell sojasås finns med på celiakiförbundets lista över glutenfria livsmedel precis som ris gör. Fullkornsris finns inte med på listan över icke glutenfria livsmedel. Så det borde ju var glutenfritt kan man tycka.
Skriven av Julia
Skrevs september 2005
Nu är det så att jag fick springa till toaletten efter jag lagat en måltid. Jag stekte kycklingfiléer med Uncle Bens Szechuan Sweet & Sour och kokade fullkornsris.
På Uncle Bens innehållsförteckning hittar jag sojapulver, men det bör väl vara okey? Det är väl bara vetemjölet i sojasås vi inte tål?
Kyckligen lär ju inte innehålla gluten. Men hur är det med fullkornsris?? Det som ska vara så nyttigt..
Skriven av Andreas
Skrevs september 2005
Traditionell sojasås finns med på celiakiförbundets lista över glutenfria livsmedel precis som ris gör. Fullkornsris finns inte med på listan över icke glutenfria livsmedel. Så det borde ju var glutenfritt kan man tycka.
Skriven av Julia
Skrevs september 2005
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)