Gluten
Har varit dålig i magen till och från under längre tid. Var hos läkaren och tog blodprov ang. gluten. svaret visade en 4. Gjorde sedan en gastroskopi och den läkaren tyckte det såg fint ut. Kom sedan till den läkaren som hade skrivit remissen och han sa att det tydde "antagligen" på gluten.. han sa att detta var livslång behandling. Vadå antagligen gluten?? Är det så eller inte? Hur tycker ni att jag ska göra i fortsättningen? Tycker detta är jobbigt. Äter imodium varje dag och nu fungerar jag bra.
Skriven av Gäst
Skrevs september 2008
Hejsan. Jag tycker att du ska prova ett tag utan gluten och sedan efter ett tag testa att äta tex. en skiva limpa eller kanske något annat för att se om det verkligen är det du reagerar på. För mig låter det iofs som glutenintolerans, eller laktosintolerans. jag har själv båda och det är två typer av magont. Laktosen gör så att magen sväller och på mig gör glutenet att det först blir ett tryck vid tunntarmens början och senare får man sitta på toa resten av dagen.
Hur som helst så tycker jag att du ska prova avstå i en vecka och se hur du mår och sedan, om du fortfarande reagerar så kanske det är laktos. jag skriver bara utifrån mina egna erfarenheter så du upplever det säkert annorlunda än vad jag gör, men lycka till.
Skriven av Annika
Skrevs oktober 2008
Skriven av Gäst
Skrevs september 2008
Hejsan. Jag tycker att du ska prova ett tag utan gluten och sedan efter ett tag testa att äta tex. en skiva limpa eller kanske något annat för att se om det verkligen är det du reagerar på. För mig låter det iofs som glutenintolerans, eller laktosintolerans. jag har själv båda och det är två typer av magont. Laktosen gör så att magen sväller och på mig gör glutenet att det först blir ett tryck vid tunntarmens början och senare får man sitta på toa resten av dagen.
Hur som helst så tycker jag att du ska prova avstå i en vecka och se hur du mår och sedan, om du fortfarande reagerar så kanske det är laktos. jag skriver bara utifrån mina egna erfarenheter så du upplever det säkert annorlunda än vad jag gör, men lycka till.
Skriven av Annika
Skrevs oktober 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)