Gluten + mjölkprotein!

Hoppas någon har erfarenhet av matlagning till både mjölkproteinallergiska och glutenintoleranta. Har en kompis som har gluten och sonen min har blivit "mjölkallergisk".
Funderar på hur man kan reda en sås om man vill ha samma sås till alla? Vetemjöl går ju inte pga av gluten och maizenas redning funkar inte för sonen...
Vad kan det finnas på marknaden?

Skriven av Christine
Skrevs mars 2006


Hej!
Nu förstår jag inte, maizena innehåller väl bara majsstärkelse? Den går väl att reda på?

Mvh
Maria


Skriven av Maria
Skrevs mars 2006


Den vanliga maizenan ,alltså inte "färdig redning" kan du använda om du löser den i lite vatten innan du tillsätter i vätskan, funkar både för gluten och mjölkproteinkänsliga, den använder jag, nu när vi inte får använda varken eller.

Skriven av Lillie
Skrevs mars 2006


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier