Gluten intolerans. diabetes och gastro pares!
Gastro Pares är ju en vanlig komplikation framför allt efter mångårig diabetes. Jag tycker att det känns jättejobbigt med denna komplikation eftersom jag mår väldigt illa av alla fetter. Ska inte äta mer än 15 gram/dygn. Jag tål en liten mängd gluten men har blivit avrådd av läkare att använda glutenmjöl. Finns det någon med samma problematik som har några tips vad man kan äta om man vill ha något gott (som tex kan ersätta frukt eller snacks) att stoppa i munnen utan att bli dålig av det.BIM
Skriven av Ingela
Skrevs mars 2010
Skriven av Ingela
Skrevs mars 2010
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)