Gluten-och mjölkfritt.

Hejsan!

Jag undrar om det är någon som har tips och erfarenhet att baka bröd/bullar som är både mjölk och gluten fria.

Jag skulle uppskatta lite tips på vad man kan göra. Vi har köpt hem majs-, bovete- och mandelmjöl.

Både jag och min sambo tycker att där är för mycket E-nummer i de bröd som finns i affären och tänkte baka själva istället.


Skriven av Rosanna
Skrevs april 2014


Kan tipsa om bloggen "Vegan och galna upptåg" som har en del mjölk och glutenfria bakrecept. Bakade kanelbullar därifrån häromdagen med mycket bra resultat.

Skriven av Gäst
Skrevs juni 2014


Hej!
Det finns en massa bra tips på nätet. Det ni behöver tänka på är att inte alla E- nummer är farliga, där göms helt naturliga ämnen som exempelvis mjölksyra. Gå in på livsmedelsverkets hemsida :)

Skriven av Katarina
Skrevs juli 2014


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier