Gluten-och mjölkfritt.
Hejsan!
Kan tipsa om bloggen "Vegan och galna upptåg" som har en del mjölk och glutenfria bakrecept. Bakade kanelbullar därifrån häromdagen med mycket bra resultat.
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2014
Hej!
Det finns en massa bra tips på nätet. Det ni behöver tänka på är att inte alla E- nummer är farliga, där göms helt naturliga ämnen som exempelvis mjölksyra. Gå in på livsmedelsverkets hemsida :)
Skriven av Katarina
Skrevs juli 2014
Jag undrar om det är någon som har tips och erfarenhet att baka bröd/bullar som är både mjölk och gluten fria.
Jag skulle uppskatta lite tips på vad man kan göra. Vi har köpt hem majs-, bovete- och mandelmjöl.
Både jag och min sambo tycker att där är för mycket E-nummer i de bröd som finns i affären och tänkte baka själva istället.
Skriven av Rosanna
Skrevs april 2014
Kan tipsa om bloggen "Vegan och galna upptåg" som har en del mjölk och glutenfria bakrecept. Bakade kanelbullar därifrån häromdagen med mycket bra resultat.
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2014
Hej!
Det finns en massa bra tips på nätet. Det ni behöver tänka på är att inte alla E- nummer är farliga, där göms helt naturliga ämnen som exempelvis mjölksyra. Gå in på livsmedelsverkets hemsida :)
Skriven av Katarina
Skrevs juli 2014
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)