Glutenfri mjuk kaka
Hur gör man för att få en mjuk glutenfri kaka hanterbar? Har en väninna som inte tål gluten och jag fixar inte att baka mjuka kakor, jo kladdkaka går men variation är inte fel. Tänkte göra en saffranskaka till lussefika.
Skriven av Christine
Skrevs november 2006
Hej. För min del tycker jag att muffinsar blir bättre än mjuka kakor, samma smet, men i muffinsformar istället! Detsamma gäller bröd, limpor blir alltid tråkigare konsistens på än rundstycken. Ett gott recept är Filippas hallonmuffins på receptsidan här, det receptet kan man ju variera som man själv vill! Lycka till!!
Skriven av Liselotte
Skrevs december 2006
Skriven av Christine
Skrevs november 2006
Hej. För min del tycker jag att muffinsar blir bättre än mjuka kakor, samma smet, men i muffinsformar istället! Detsamma gäller bröd, limpor blir alltid tråkigare konsistens på än rundstycken. Ett gott recept är Filippas hallonmuffins på receptsidan här, det receptet kan man ju variera som man själv vill! Lycka till!!
Skriven av Liselotte
Skrevs december 2006
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)