Glutenfri muslibar
Har jag spånat lite på ett potentiellt recept till en muslibar som går att göra hemma.
Eftersom jag inte kan äta havregryn så har jag själv inte hittat något. Alla verkar göra bars med musli i
Vet inte hur nytt det är, men Schär har en typ mysslibar. Kolla deras hemsida!
Skriven av Kalle
Skrevs januari 2012
Eftersom jag inte kan äta havregryn så har jag själv inte hittat något. Alla verkar göra bars med musli i
:(
Mitt potentiella, inte helt klara, recept är:
Blanda och värm upp smör, honung och jordnötssmör (osockrad) på spisen.
När det har smällt samman hackad torkad frukt (dadlar, sultatrussin, vanliga russin eller vad man nu vill ha), olika frön eller nötter utifrån vad man föredrar.
Det är lite hur jag ska göra, saken är ju då havregrunden, hur jag ska ersätta den? Fiberhusk, hirsgryn, bovetegryn, rispuffar eller quinoapuffar?
Vad tror ni, någon som har något annan förslag?
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011
Vet inte hur nytt det är, men Schär har en typ mysslibar. Kolla deras hemsida!
Skriven av Kalle
Skrevs januari 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)