Glutenfri muslibar

Har jag spånat lite på ett potentiellt recept till en muslibar som går att göra hemma.
Eftersom jag inte kan äta havregryn så har jag själv inte hittat något. Alla verkar göra bars med musli i

:(

Mitt potentiella, inte helt klara, recept är:

Blanda och värm upp smör, honung och jordnötssmör (osockrad) på spisen.

När det har smällt samman hackad torkad frukt (dadlar, sultatrussin, vanliga russin eller vad man nu vill ha), olika frön eller nötter utifrån vad man föredrar.

Det är lite hur jag ska göra, saken är ju då havregrunden, hur jag ska ersätta den? Fiberhusk, hirsgryn, bovetegryn, rispuffar eller quinoapuffar?

Vad tror ni, någon som har något annan förslag?


Skriven av Gäst
Skrevs juli 2011


Vet inte hur nytt det är, men Schär har en typ mysslibar. Kolla deras hemsida!

Skriven av Kalle
Skrevs januari 2012


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier