Glutenfri pizzabotten
Träffade idag på ICA MAXI i Mora en representant från Rättviksbagren. Han gjorde reklam för ett 4-pack fryst pizzadeg; "Pizza to go" och bjöd på smakprov. Det var en jättegod botten, klart godare än de färdiga pizzadegar som finns på rulle. Så jag sa att jag tyckte han kunde prova att göra glutenfri deg eftersom jag saknar ett sådant alternativ, de färdiga från Semper och Fria kan man ju bara använda till att kasta frisbee med... Han sa att han hade ett recept och hade en idé att satsa på det men att gensvaret från handlarna var dålig - "det finns ingen efterfrågan och därför ingen marknad för det"! Jag hoppas att varje läsare av detta och som tycker det vore en bra idé kan maila Rättviksbagaren och framföra vad ni tycker! Gå in på hemsidan www.pizzatogo.se och lämna en kommentar!
Pizza To Go
www.pizzatogo.se
PizzaToGo - Gör din egen Pizza. Så enkelt och Så gott!
Skriven av anonym
Skrevs februari 2012
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)