Glutenfritt Makriaglios, Kreta
Någon som vet hur det är med glutenfria alternativ på Sunwing Resort Makriaglios??
Skriven av Li
Skrevs oktober 2009
Vet inte hur det är just på Sunwing, annars är Grekland ett mycket bra land att resa i om man måste vara glutenfri. Grekerna använder ytterst lite mjöl i sin matlagning och undviker man bara moussaka och paneringa går det jättebra. Själv båtluffade jag 3 veckor i somras på de grekiska öarna och hade inga som helst problem att äta både gott och rikligt. Enda problemet kan vara frukosten, men det löste jag genom att packa ner ett par påsar GF musli och Wasas tunna knäckebröd.
Sunwing är ju en stor anläggning med flera kök, och svenskspråkig personal så jag tror inte ni kommer att ha några som helst problem.
Skriven av Mats
Skrevs november 2009
Skriven av Li
Skrevs oktober 2009
Vet inte hur det är just på Sunwing, annars är Grekland ett mycket bra land att resa i om man måste vara glutenfri. Grekerna använder ytterst lite mjöl i sin matlagning och undviker man bara moussaka och paneringa går det jättebra. Själv båtluffade jag 3 veckor i somras på de grekiska öarna och hade inga som helst problem att äta både gott och rikligt. Enda problemet kan vara frukosten, men det löste jag genom att packa ner ett par påsar GF musli och Wasas tunna knäckebröd.
Sunwing är ju en stor anläggning med flera kök, och svenskspråkig personal så jag tror inte ni kommer att ha några som helst problem.
Skriven av Mats
Skrevs november 2009
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)