Glutenfritt i USA
Jag ska åka till USA på påsklovet (Cambridge, Boston närmare bestämt) och undrar om någon har tips och råd när det gäller att leva glutenfritt där? I affärer, på restauranger och fik osv?
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2012
Ris är ett världsligt fenomen.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2012
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2012
Ris är ett världsligt fenomen.
Skriven av Gäst
Skrevs april 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)