Grekland
Tacksam för alla svar. Annelie.
Skriven av Annelie
Skrevs april 2001
Hej.
Bland det viktigaste är att du har en översättning till grekiska om att du är glutenintolerant. Den kan du skriva ut från Celiakiförbundets hemsida, www.celiaki.se (under "ska du åka utomlands") eller maila till [email protected] och beställa ett.
Jag var i Chania för några år sedan och det var inga större problem med att äta ute.
Ta med dig bröd, kakor etc för det går inte att hitta annat än riskakor.
Bor du lägenhet så har du kanske frysfack men annars kan du kolla om du får lägga bröd i hotellets frys.
Om du är med i SCF kan du titta i Bulletinen 3/2000 där det finns recpet på stekpannebröd. Det håller i plastpåse upp till ett par veckor.
Lycka till.
Katarina
Skriven av Katarina
Skrevs april 2001
Tack för tipsen,Katarina.
Annelie.
Skriven av Annelie
Skrevs april 2001
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)