Havre
Hjälp!
Har konstaterad IBS, tål inte gluten och troligen inte heller havre, har Levt utan dessa i ett par år nu och sakta blivit bättre. Men så idag var jag ouppmärksam och lyckades sätta i mig en halv chokladboll gjord på glutenfri havre. Nu sitter jag här och mår jättekonstigt och vet inte om det är havren. finns det något jag kan göra för att förhindra att det blir värre.
Skriven av Mattias
Skrevs januari 2020
Har konstaterad IBS, tål inte gluten och troligen inte heller havre, har Levt utan dessa i ett par år nu och sakta blivit bättre. Men så idag var jag ouppmärksam och lyckades sätta i mig en halv chokladboll gjord på glutenfri havre. Nu sitter jag här och mår jättekonstigt och vet inte om det är havren. finns det något jag kan göra för att förhindra att det blir värre.
Skriven av Mattias
Skrevs januari 2020
Inga svar har skrivits ännu.
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)