Hjälp med hamburgerbröd, korvbröd etc.
Har försökt göra glutenfria hamburgerbröd 3ggr nu, och misslyckats alla gångerna. De blir platta och vill inte riktigt jäsa upp. Har testat olika recept, och olika mjölmixar varje gång, men förstår inte vad jag gör för fel? Någon som har några tips?
Annars bakar jag mycket lyckade bröd i form, kakor etc, men just dessa verkar jag omöjligen lyckas med.
Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011
byt ut 10-20% av mjölet till kikärtsmjöl, då kan du ha degen fastare och brödet blir mer som vanligt bröd
Skriven av Louise
Skrevs februari 2011
Tack Louise! Det ska jag prova!
Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011
Eller beställ hos Kjula Hembageri. De säljer naturligt glutenfritt och deras hamburgerbröd samt korvbröd är jättegoda!
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2012
Annars bakar jag mycket lyckade bröd i form, kakor etc, men just dessa verkar jag omöjligen lyckas med.
Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011
byt ut 10-20% av mjölet till kikärtsmjöl, då kan du ha degen fastare och brödet blir mer som vanligt bröd
Skriven av Louise
Skrevs februari 2011
Tack Louise! Det ska jag prova!
Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011
Eller beställ hos Kjula Hembageri. De säljer naturligt glutenfritt och deras hamburgerbröd samt korvbröd är jättegoda!
Skriven av Gäst
Skrevs februari 2012
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)