Hjälp med hamburgerbröd, korvbröd etc.

Har försökt göra glutenfria hamburgerbröd 3ggr nu, och misslyckats alla gångerna. De blir platta och vill inte riktigt jäsa upp. Har testat olika recept, och olika mjölmixar varje gång, men förstår inte vad jag gör för fel? Någon som har några tips?
Annars bakar jag mycket lyckade bröd i form, kakor etc, men just dessa verkar jag omöjligen lyckas med.

Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011


byt ut 10-20% av mjölet till kikärtsmjöl, då kan du ha degen fastare och brödet blir mer som vanligt bröd

Skriven av Louise
Skrevs februari 2011


Tack Louise! Det ska jag prova!

Skriven av Plasma
Skrevs februari 2011


Eller beställ hos Kjula Hembageri. De säljer naturligt glutenfritt och deras hamburgerbröd samt korvbröd är jättegoda!

Skriven av Gäst
Skrevs februari 2012


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier