Hur ersätta yoghurt...
i detta bröd? Tips mottages tacksamt, jag bjuder på ett smarrigt recept i gengäld. ;-)
du kan ersätta det med Rapsy Frutty med eller utan socker
Skriven av Louise
Skrevs oktober 2007
Alpro Soya har en soja yogurt som jag brukar använda istället för fil och yogurt när jag bakar. Lite dyrare än "vanlig" yogurt men resultatet blir toppen (och är man allergisk så är man).
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2007
Äppelyoghurtbröd (1 limpa)
Ingredienser:
2 dl havregryn
5 dl siktat dinkelmjöl
1 dl linfrö
1 dl russin
1 dl grovt hackade hasselnötter
2 tsk bikarbonat
2 nypor havssalt
4 dl naturell yoghurt
1 rivet äpple
3 msk honung
Tillagning:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ner yoghurt, äpplet och honungen, blanda ordentligt. Lägg ett bakplåtspapper i en form och häll ner smeten. Grädda brödet längst ner i ugnen, ca 1 timme och 20 min. (Kontrollera med sticka)
Skriven av Soldyrkaren
Skrevs oktober 2007
du kan ersätta det med Rapsy Frutty med eller utan socker
Skriven av Louise
Skrevs oktober 2007
Alpro Soya har en soja yogurt som jag brukar använda istället för fil och yogurt när jag bakar. Lite dyrare än "vanlig" yogurt men resultatet blir toppen (och är man allergisk så är man).
Skriven av Gäst
Skrevs oktober 2007
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)