Istället för Filadelfiaost??
Nån som har nått tips på vad man kan använda i stället för filadelfiaost, i tex en cheesecake? Det får inte vara mjölk soja eller ägg i. Nån som har nått recept på nån glass som är lite "lyxigare"? Utan mjölk soja och ägg...
Skriven av Blueklint
Skrevs oktober 2006
hej
Du kan prova använda gelatin och oatlygrädde i kakan kanske.(Jag har inte provat göra den kakan själv.)
Rapsy har lite olika produkter som man kan använda. De finns här på forumet och du kan kolla om de finns att köpa i en butik nära dig.
Hej!
När jag har gjort morotskaka som min dotter ska kunna äta har jag gjort glasyr på florsocker, milda cuisine, lite oatly havregrädde och lite apelsinsaft. Smaken påminner om glasyren med filadelfiaost och den blir vit och fin när det är havregrädde i.
Skriven av Lisa
Skrevs november 2006
Den godaste och kanske nyttigaste glassen görs av bananer som mixas med frusna bär, gärna hallon. Söta om du vill med lite honung. Ät direkt eller förvara i frysen.
Skriven av Stina
Skrevs november 2006
Skriven av Blueklint
Skrevs oktober 2006
hej
Du kan prova använda gelatin och oatlygrädde i kakan kanske.(Jag har inte provat göra den kakan själv.)
Jag vet att man kan göra goda sorbéer med olika typer av frukt och bär. Till den kan man också göra olika bakelser eller ha oatlyglass.
Skriven av Emma
Skrevs oktober 2006
Rapsy har lite olika produkter som man kan använda. De finns här på forumet och du kan kolla om de finns att köpa i en butik nära dig.
Lycka till!
Skriven av Pia
Skrevs november 2006
Hej!
När jag har gjort morotskaka som min dotter ska kunna äta har jag gjort glasyr på florsocker, milda cuisine, lite oatly havregrädde och lite apelsinsaft. Smaken påminner om glasyren med filadelfiaost och den blir vit och fin när det är havregrädde i.
Skriven av Lisa
Skrevs november 2006
Den godaste och kanske nyttigaste glassen görs av bananer som mixas med frusna bär, gärna hallon. Söta om du vill med lite honung. Ät direkt eller förvara i frysen.
Skriven av Stina
Skrevs november 2006
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)