Julgodis

Hejsan
Är det någon som har lite tips till julgodis, jag är ju ute i ganska god tid nu :-)



Skriven av Anna
Skrevs november 2000


Jag vet att julen är över nu men dessa tips kan kanske komma till användning nästa jul?! Min mamma ville att jag skulle kunna äta allt på julbordet så hon ansträngde sig lite extra. Egen marsipan går bra att göra och då bara byta ut mjölet mot glutenfritt. I knäcken uteslöt hon skorpmjölet helt och den smakade bra. Man kan ju även prova med glutenfritt skorpmjöl, det kunde inte mamma göra eftersom min brorson är äggallergiker och det glutenfria skorpmjölet innehöll ägg. Min pappa bakade glutenfria drömmar genom att bara ersätta mjölet med glutenfritt. De blev platta men goda och "knäckiga". Sen kan man ju alltid göra ischoklad! Vill ni ha recept kan ni maila mig på [email protected] så skickar jag dem.

Skriven av kristina
Skrevs januari 2001


Hejsan Kristina

Jag tror att det skulle vara mycket uppskattat av många om du ville delge dina recept. Skriv gärna in dem i receptbanken här på sidan.

mvh joakim wigren (Allergimat)

Skriven av Joakim
Skrevs januari 2001


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier