Kött o skinka
Har både läst och hört att man ska undvika vissa sorters kött och skinka som pålägg. Stämmer detta och vilka sorter är det i så fall?
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2006
Jag är laktosintolerant, glömde skriva det.
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2006
Jag vet att flera salami-sorter innehåller laktos så det gäller nog att läsa innehålls-föteckningen noggrant. Falukorv och grillkorv brukar gå bra, men man kan aldrig vara säker för laktos används som utfyllnad i många kött-produkter.
Lycka till!
Skriven av Anna
Skrevs juni 2006
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2006
Jag är laktosintolerant, glömde skriva det.
Skriven av Gäst
Skrevs juni 2006
Jag vet att flera salami-sorter innehåller laktos så det gäller nog att läsa innehålls-föteckningen noggrant. Falukorv och grillkorv brukar gå bra, men man kan aldrig vara säker för laktos används som utfyllnad i många kött-produkter.
Lycka till!
Skriven av Anna
Skrevs juni 2006
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)