Kanelbullar
Har provat att baka kanelbullar med kokosmjölk, och utan matfett, och dom blev jättebra! Nästan godare än vanliga...
Skriven av Helena
Skrevs oktober 2001
När jag bakar bullar använder jag apelsinjuice. Man bör ta lite mer fett i degen för att bullarna inte ska bli för torra. Den lilla smakbrytningen mot apelsin gör att de flesta tycker det är jättegott - kolla bara att det inte finns citrus-allergiker bland dina gäster...
Skriven av Ylva
Skrevs mars 2002
Byt ut mjölken mot solhavre
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2002
Barnens morfar som bakar våra bullar har tagit vatten istället för mjölk. Bullarna blir mycket bättre och inte lika torra och de håller bättre. När jag bakar sockerkaka så använder jag bara vatten och matolja istället.
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2002
Man kan även baka på Tofulineglassen. Jätte gott!!!
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2002
Jag brukar baka på nyponsoppa...och givetvis byta ut vanligt smör till mjölkfritt! Sen har jag dom inte i ugnen riktigt tiden ut, utan dom får stå och dra sej under bakduk och sen in i frysen - då är dom supersaftiga när man plockar ut dom. Alla vill ha mina bullar i stället för "vanliga". / Therése
Skriven av Therese
Skrevs december 2002
Skriven av Helena
Skrevs oktober 2001
När jag bakar bullar använder jag apelsinjuice. Man bör ta lite mer fett i degen för att bullarna inte ska bli för torra. Den lilla smakbrytningen mot apelsin gör att de flesta tycker det är jättegott - kolla bara att det inte finns citrus-allergiker bland dina gäster...
Skriven av Ylva
Skrevs mars 2002
Byt ut mjölken mot solhavre
Skriven av Gäst
Skrevs mars 2002
Barnens morfar som bakar våra bullar har tagit vatten istället för mjölk. Bullarna blir mycket bättre och inte lika torra och de håller bättre. När jag bakar sockerkaka så använder jag bara vatten och matolja istället.
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2002
Man kan även baka på Tofulineglassen. Jätte gott!!!
Skriven av Gäst
Skrevs juli 2002
Jag brukar baka på nyponsoppa...och givetvis byta ut vanligt smör till mjölkfritt! Sen har jag dom inte i ugnen riktigt tiden ut, utan dom får stå och dra sej under bakduk och sen in i frysen - då är dom supersaftiga när man plockar ut dom. Alla vill ha mina bullar i stället för "vanliga". / Therése
Skriven av Therese
Skrevs december 2002
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)