Kanelbullar

Har provat att baka kanelbullar med kokosmjölk, och utan matfett, och dom blev jättebra! Nästan godare än vanliga...

Skriven av Helena
Skrevs oktober 2001


När jag bakar bullar använder jag apelsinjuice. Man bör ta lite mer fett i degen för att bullarna inte ska bli för torra. Den lilla smakbrytningen mot apelsin gör att de flesta tycker det är jättegott - kolla bara att det inte finns citrus-allergiker bland dina gäster...

Skriven av Ylva
Skrevs mars 2002


Byt ut mjölken mot solhavre

Skriven av Gäst
Skrevs mars 2002


Barnens morfar som bakar våra bullar har tagit vatten istället för mjölk. Bullarna blir mycket bättre och inte lika torra och de håller bättre. När jag bakar sockerkaka så använder jag bara vatten och matolja istället.

Skriven av Gäst
Skrevs maj 2002


Man kan även baka på Tofulineglassen. Jätte gott!!!

Skriven av Gäst
Skrevs juli 2002


Jag brukar baka på nyponsoppa...och givetvis byta ut vanligt smör till mjölkfritt! Sen har jag dom inte i ugnen riktigt tiden ut, utan dom får stå och dra sej under bakduk och sen in i frysen - då är dom supersaftiga när man plockar ut dom. Alla vill ha mina bullar i stället för "vanliga". / Therése

Skriven av Therese
Skrevs december 2002


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier