Kesella

Någon som vet vad kan man byta ut kesella mot när man gör lussekatter?
Tacksam för alla svar


Skriven av sandra
Skrevs november 2007


Jag förstår inte vad den där Kesellan gör i katterna. Mamma har aldrig haft i något annat än Sojamjölk i mina och vanlig mjölk i deras. Aldrig någon kesella

Skriven av Helle
Skrevs november 2007


Förra året använde jag den laktosfria gräddfilen istället och det blev bra. Men eftersom jag inte tål den längre får jag köra som ovanstående skrev o det blir nog bra det också :)

Skriven av Sabina
Skrevs november 2007


Byt ut kesellan mot vatten och fett så att du får samma fetthalt, kesellan tillsätter Arla ska kunna sälja det! Bullarna blir precis lika bra utan det! Men testa att tillsätyta kardemumma i degen om du vill ha mycket saffranssmak, det blir kanon gott!
MVH Cicci

Skriven av Robyn
Skrevs december 2007


Jag brukar använda osötad Rapsy Frutty (pulver, finns att beställa på denna hemsida). Blanda 1 dl pulver i 2 dl vatten (motsvarar 250 g kesella) och låt stå i kylen över natten, det blir utmärkt.

Skriven av Maria
Skrevs januari 2008


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier