Kesella
Någon som vet vad kan man byta ut kesella mot när man gör lussekatter?
Tacksam för alla svar
Skriven av sandra
Skrevs november 2007
Jag förstår inte vad den där Kesellan gör i katterna. Mamma har aldrig haft i något annat än Sojamjölk i mina och vanlig mjölk i deras. Aldrig någon kesella
Skriven av Helle
Skrevs november 2007
Förra året använde jag den laktosfria gräddfilen istället och det blev bra. Men eftersom jag inte tål den längre får jag köra som ovanstående skrev o det blir nog bra det också :)
Skriven av Sabina
Skrevs november 2007
Byt ut kesellan mot vatten och fett så att du får samma fetthalt, kesellan tillsätter Arla ska kunna sälja det! Bullarna blir precis lika bra utan det! Men testa att tillsätyta kardemumma i degen om du vill ha mycket saffranssmak, det blir kanon gott!
MVH Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs december 2007
Jag brukar använda osötad Rapsy Frutty (pulver, finns att beställa på denna hemsida). Blanda 1 dl pulver i 2 dl vatten (motsvarar 250 g kesella) och låt stå i kylen över natten, det blir utmärkt.
Skriven av Maria
Skrevs januari 2008
Tacksam för alla svar
Skriven av sandra
Skrevs november 2007
Jag förstår inte vad den där Kesellan gör i katterna. Mamma har aldrig haft i något annat än Sojamjölk i mina och vanlig mjölk i deras. Aldrig någon kesella
Skriven av Helle
Skrevs november 2007
Förra året använde jag den laktosfria gräddfilen istället och det blev bra. Men eftersom jag inte tål den längre får jag köra som ovanstående skrev o det blir nog bra det också :)
Skriven av Sabina
Skrevs november 2007
Byt ut kesellan mot vatten och fett så att du får samma fetthalt, kesellan tillsätter Arla ska kunna sälja det! Bullarna blir precis lika bra utan det! Men testa att tillsätyta kardemumma i degen om du vill ha mycket saffranssmak, det blir kanon gott!
MVH Cicci
Skriven av Robyn
Skrevs december 2007
Jag brukar använda osötad Rapsy Frutty (pulver, finns att beställa på denna hemsida). Blanda 1 dl pulver i 2 dl vatten (motsvarar 250 g kesella) och låt stå i kylen över natten, det blir utmärkt.
Skriven av Maria
Skrevs januari 2008
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)