Lätt och mjölkfritt på smörgåsen
Jag undra vad man kan ha i stället för typ "lätta" på smörgåsen som både är lätt och mjölfritt. Allt som är mjölkfritt har väldigt höga fett procent. Varför?
Skriven av marieanne
Skrevs november 2007
Jag antar att det är för att de flesta mjölkproteinallergiker är små barn som behöver fett. Becel har ett mjölkfritt, lätt alternativ http://www.becel.se/01_becel/01_start_produkter/01.html
/Karin
Skriven av Gäst
Skrevs november 2007
Mitt tips är mosad avocado. Supergott och innehåller massa nyttigt fett.
Skriven av Marika
Skrevs november 2007
Becel margarin.
Jag blev lite fundersam när jag läste om Becel så jag skicka iväg en mail ang. detta och fick detta svar :
I Becel 35% matfett för smörgås i 400g och 600g bytta samt Becel Flytandeoch Flytande Oliv äringen mjölkingrediens tillsatt. Är man mjölkproteinallergiker bör man tänka på att produkterna tillverkas ifabriker där vi äventillverkar andra matfett som innehåller mjölk, dvs det kan föreligga enrisk för att spårmängderkan komma med. Det matfettsom finns garanterat mjölkfritt i vårt sortimentär Milda Mjölkfritt
Skriven av Carina
Skrevs november 2007
Keiju har ett mjölkfritt ljusblått paket som det är 40% i. Jag tror inte du kommer lägre med mjölkfria smör. Betänk dock att mjölkfritt smör inte är gjort på onyttig mjölk utan på mer nyttiga saker typ rapsolja eller liknande...
Skriven av Helle
Skrevs november 2007
Vill du vara säker använd olivolja och lite salt och peppar
Skriven av elena
Skrevs november 2007
Jag använder inte smöret på mackan utan använder mig av goda pastejer eller dylikt. Det är en ren vannesak att vänja sig av smöret.
Skriven av Mattias
Skrevs november 2007
Mosad ekologisk avokado är ofarligt o gott plus lite solrosfrön el dylikt . Marita H
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2014
Vi söker föräldrar i Stockholm med barn som lider av mjölkproteinallergi till en gruppdiskussion.
God ersättning utgår.
Är du intresserad av att delta i undersökningen, eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Marine på 031-3046442 eller på [email protected].
Skriven av Ee
Skrevs juni 2014
Skriven av marieanne
Skrevs november 2007
Jag antar att det är för att de flesta mjölkproteinallergiker är små barn som behöver fett. Becel har ett mjölkfritt, lätt alternativ http://www.becel.se/01_becel/01_start_produkter/01.html
/Karin
Skriven av Gäst
Skrevs november 2007
Mitt tips är mosad avocado. Supergott och innehåller massa nyttigt fett.
Skriven av Marika
Skrevs november 2007
Becel margarin.
Jag blev lite fundersam när jag läste om Becel så jag skicka iväg en mail ang. detta och fick detta svar :
I Becel 35% matfett för smörgås i 400g och 600g bytta samt Becel Flytandeoch Flytande Oliv äringen mjölkingrediens tillsatt. Är man mjölkproteinallergiker bör man tänka på att produkterna tillverkas ifabriker där vi äventillverkar andra matfett som innehåller mjölk, dvs det kan föreligga enrisk för att spårmängderkan komma med. Det matfettsom finns garanterat mjölkfritt i vårt sortimentär Milda Mjölkfritt
Skriven av Carina
Skrevs november 2007
Keiju har ett mjölkfritt ljusblått paket som det är 40% i. Jag tror inte du kommer lägre med mjölkfria smör. Betänk dock att mjölkfritt smör inte är gjort på onyttig mjölk utan på mer nyttiga saker typ rapsolja eller liknande...
Skriven av Helle
Skrevs november 2007
Vill du vara säker använd olivolja och lite salt och peppar
Skriven av elena
Skrevs november 2007
Jag använder inte smöret på mackan utan använder mig av goda pastejer eller dylikt. Det är en ren vannesak att vänja sig av smöret.
Skriven av Mattias
Skrevs november 2007
Mosad ekologisk avokado är ofarligt o gott plus lite solrosfrön el dylikt . Marita H
Skriven av Gäst
Skrevs maj 2014
Vi söker föräldrar i Stockholm med barn som lider av mjölkproteinallergi till en gruppdiskussion.
God ersättning utgår.
Är du intresserad av att delta i undersökningen, eller om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Marine på 031-3046442 eller på [email protected].
Skriven av Ee
Skrevs juni 2014
Skriv ett svar
Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.Forumets kategorier
- Allergier utomlands (940 st)
- Allergiska barn (1621 st)
- Anslagstavlan (1046 st)
- Åsikter och önskemål (181 st)
- Återkallelser (135 st)
- Bakning (229 st)
- Fisk och skaldjur (32 st)
- Gluten och vete (3038 st)
- Höns och Ägg (176 st)
- Kombination av allergier (383 st)
- Mjölk och laktos (1914 st)
- Nötter (119 st)
- Recept (303 st)
- Restaurang och Café (278 st)
- Soja (85 st)
- Tips & Råd (507 st)
- Växtproteiner (63 st)