Leverpastej på kidneybönor

Jag såg precis ett recept på leverpastej gjord på kidneybönor, så smart. Jag som älskade leverpastej. Detta måste jag testa och jag tipsa här om det till andra som kanske inte tänkt på hur enkelt det kan vara:

Mixa ett paket kidneyböner med massor av persilja, en sked tomatpuré lite japansk soya, lite citron o lite olivolja. Skivad saltgurka på det.


Skriven av Johan
Skrevs juni 2022


Jag blir dock lite skeptisk till såna recept.. Smakar det verkligen som leverpastej? Eller det är mer konsistensen och saltet från sojan som gör att det påminner om det? Har köpt fler olika färdiga (fabriker har ju alla möjligheter att efterlikna originalen känner jag) men tycker ingen lyckas efterlikna riktig leverpastej riktigt..

Skriven av Anna
Skrevs juni 2022


Jo det är sant. Jag är också lite skeptisk. Får jag tid i helgen ska jag ge det ett försök och återkomma. Det är åtminstone ett enkelt recept. Har ibland stått och gjort komplicerade recept med massor av steg och udda ingredienser och sen har resultatet bara blivit mediokert. Men i detta fallet kan det vara värt ett försök känner jag. Men kanske för bra för att vara sant.

Skriven av Johan
Skrevs juni 2022


Skriv ett svar

Forumet är under omarbete, och du kan inte svara på ett inlägg i nuläget.

Forumets kategorier